Camping Bella Vista

Welkom

Welkom bij Camping Bella Vista!

Camping Bella Vista, aan de prachtige Italiaanse Bloemenriviera in Ligurië, is opgericht in 1961 en sinds 1976 in handen van de Brabantse familie Jan en Janny Kox. Vanaf 2005 wordt de familietraditie met onverminderd enthousiasme doorgezet door hun dochter Mieke sinds een aantal jaren doet zij dit samen met haar partner Robin.

Robin, Mieke, Isabel en Ezra heten u van harte welkom op Camping Bella Vista.

Brabantse gezelligheid, gastvrijheid en service gaan hand in hand met het Italiaanse Dolce Vita, “Het goede leven”.

Camping Bella Vista is een oase van bloemen en planten, gelegen tussen de zee en de bergen. Een ideale mix van het bruisende van de kust en de rust van het prachtige binnenland.

De kleine opzet en rustige ligging maakt het een ideale camping voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Verkiest u de rust of neemt u deel aan één van de georganiseerde activiteiten, de keuze is aan u. Denk hierbij aan wandel/fiets excursies, kennismaking met de traditionele Italiaanse keuken in de bergdorpjes en kindermiddagen. In het hoogseizoen zijn er altijd activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

De camping is voorzien van een mooi zwembad met zonnebedjes, gratis douches, een pingpongtafel en een speeltuintje. In de huiselijke bar kunt u terecht voor een  versnapering, een heerlijke maaltijd en ’s ochtends versgebakken broodjes afhalen.

Onze camping is aangesloten bij de ACSI, Mini Campingkaart, ANWB en CCI organisaties.

Er werken gedurende het seizoen heel wat mensen op de camping om het U naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat het U aan niets ontbreekt.