Camping Bella VistaWist u dat?

Wist u dat er hier in de omgeving een hoop te doen en te zien is?

Liguria staat bekend om zijn outdoor activiteiten zoals mountainbiken en rotsklimmen.  Vooral Finale Ligure staat hierom bekend, deze plaats is ongeveer een half uurtje rijden vanaf de camping.

Naast de outdooractiviteiten zijn er natuurlijk ook vele mogelijkheden voor gezinnen met kinderen zoals het waterpark Le Caravelle wat hier zo goed als om de hoek ligt en wij kortingskaarten voor hebben. Natuurlijk ook het strand en leuke kustplaatsje voor een ijsje, een souvenir of leuke activiteiten aan de boulevard. Voorbeelden van leuke plaatsjes zijn Albenga, wat een mooi middeleeuws centrum heeft en waar in juli altijd de palio plaats vindt. Dit is een middeleeuws feest met lekker eten en drinken. Ook leuk is Alassio wat een oude badplaats is met vele restaurantjes en gezellige barretjes. Dit is tevens de plek om in de avond¬†ook gezellig iets te gaan drinken. De boulevard van Ceriale is gedurende de zomermaanden ’s avonds autovrij, hier worden verschillende activiteiten georganiseerd, er is in de avonduren een marktje met leuke souvenirs en er zijn kermisattracties.

Voor meer informatie kunt u de rest van onze website bekijken of contact met ons opnemen: info@campingbellavista.it