Camping Bella VistaStaanplaatsen en Accommodaties

Op onze groene camping aan de Italiaanse Bloemenriviera hebben wij staanplaatsen van 50m² en 80m². Deze zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Mede door een achteringang voor de grotere voertuigen. In meer of mindere mate zijn de staanplaatsen voorzien van schaduw door verschillende soorten bomen zoals eucalyptussen.

Alle staanplaatsen zijn voorzien van  een elektriciteit aansluiting. Warm water in de douches en bij de afwasgelegenheid is gratis. De prijs is inclusief 2 personen, kampeermiddel, auto en elektriciteit. Parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.

Geen zin om met een eigen kampeermiddel te komen? En wilt u genieten van een vakantie in de luxe en comfort van een accommodatie? Wij beschikken over drie stacaravans en een bungalow die van alle gemakken zijn voorzien zoals airconditioning.

Sinds 2016 hebben wij ook Coco Sweets ter beschikking. Deze accommodatie is een gulden tussenweg tussen tent en stacaravan. De Coco Sweet is voorzien van een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een keukentje met 2 pits elektrisch fornuis, een koelkast en een magnetron.