Camping Bella VistaFietsen

Liguria is uitermate geschikt om te fietsen. De kustplaatsen zijn door de Via Aurelia goed te bereiken en zijn vrij vlak. Het achterland is erg geschikt voor mountainbikers en wielrenners. Flink klimmen naar prachtige bergdorpjes of fietsen door de natuur. Voor ieder wat wils.
Op de camping is een fietsroute beschikbaar van 36 kilometer die voornamelijk geschikt is voor de stadsfietser.
In onze informatiemap vindt u ook autoroutes. Met name autoroute 1 wordt veel gereden door wielrenners.

Ook is het mogelijk om bij ons het immens populaire GeoCaching uit te voeren. Op zoek naar de schat door de prachtige natuur en de middeleeuwse stadjes en dorpjes.

Tussen San Lorenzo al Mare en San Remo is de oude treinrails omgetoverd tot een fiets- en wandelboulevard. Oude treinstations zijn omgetoverd tot gezellige broodjeszaken en café’s en langs de bijna geheel vlakke route heeft u mooi uitzicht op de zee. Op verschillende plaatsen zijn fietsen te huur. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.pistaciclabile.com of op Facebook.

Cinque Valli - The Italian Riviera and the Mountains pista ciclabile

Mountainbikers kunnen hun energie kwijt in het achterland van Albenga. Er zijn verschillende routes in de buurt, ook is het mogelijk om wat verder weg te trekken. Op www.liguriabike.it vindt u verschillende routes in Ligurië en andere provincies van Italië.

09bike

Wij hebben voor fietsers die op doorreis zijn en dus alleen met de tent en fiets komen, een speciaal tarief.

In Ceriale is het mogelijk om bij Italy Rent 71 fietsen te huren voor €10,00 per dag.